MULLERS
reunion ex-smj 0509 Hotel Bustani
Friday, 16 August 2013 22:22
W.A.R.N.I.N.G

*blog ini dtulis dgn klajuan 300patah/saat, sgala typo diharap dapat diabaikan,
kewujudan ketidakseronokan ketika membaca adalah mungkin dri  faktor kelemahan saya kerana mengejar masa sbb mak saya suruh saya p sidai baju tapi saya dok kalut type blog ni sbb nak bagi ampa ampa dan ampa baca....hahaha.....



assalamualaikum,  *baru bagi salam
org cakap "zaki update blog 1 sem skali"haha
oke2, aku akan cuba merajinkan diri meng-update blog nie,
bukan apa, skrg ni busy, aku pown xthu apa yg membuatkan aku busy sangat tue,haha


ok, baru2 ni, aku ada menganjurkan 1 event majlis berbuka puasa utk ex-smk Jitra,
mcam biasa la, bukan senang kita nak organize sesuatu event, lebih2 lagi klu kita xbuat kerjasama dengan kawan2. Alhmdulillah cadangan aku dterima baek oleh kawan2 yang lain....

berjaya x event kali ni?? meh kita tgok....
moh la kita tgok gmbar kt bwah2 nie....

sbelum nak organize sesuatu event, suara lelaki sgat3 penting, klu depa xjadi mmg rasa event ni xmeriah kot...
tyme ni kt kdai marvellous depan smj, nak bincang ngan depa, stuju or x dengan harga rm28/pax
*nseb bek aku yg organize, klu dak mmg aku bangkang gila la harga smpai tara 2,haha

stelah stuju, aku dgn on p melawat kawasan sat,hehe
siap bwak kamera lagi tewww...hehe


~20hb-hari yg dnanti-nantikan~

awal2 pagi aku, aimi n ida ke alor star untuk cari beg goodie(btoi dak aku eja ni??) beserta brang2 lain utk letak dlm beg tu
depa plan nak letak yasin/mathurat

tp aku suh letak buku nie...hahaha




stelah p as, aku ingat nak ke hotel tu jap la, nak tgok2 apa yg budak2 ni buat, katanya nak wat photobooth...


tapi malangnyaa........





aku dsuruh mai umah qis ni, angkat barang2 nie... oh jemmmmm.....hahaha

sesak myvi ni ngan barang2 tue....haha


aktiviti menghias....
dengan tangga smua ckup la...



ok, sbelum terlupa, ni kedodot amny (junior aku)
kami tempat kt dia utk letak kt dalam goodie bag tu...
sgala info lanjut mohon klik ni

abg taff buat kerja...
abg hensem tgok ja, *ok prasan....hahaha


hye awak...senyum skit,hehe, 
awak yg mata besar tue.heeeee

ok, itu dia, hotel Bustani,
 tyme ni 645 ptg, ada tetamu yg mula hadir...
Tema dinner: islamic formal, tapi aku pakai pown xbrapa nk islamic sangat pon...haha

ya2, jemput masukkk

sesi pendaftaran, yg dijaga oleh ida (org kuat changloon) kalau aku xsilap....

para pserta dah bole bersiap sedia ambik makanan sementra tggu azan berkumandang

geng2 hot sentap jitra
aliah zndn, oh paten, emma maembong, mastoron, taty hassan, tie nelchon, n lyana

sbnrnya nak ambk gmbar mknn ja, silap xcrop awal2 gmbar ni,haha

azan telah berkumandang mnandakan masuknya waktu berbuka, dan doa telah dibaca oleh en Fisol aka org kuat Pas Kedah,hehe

namun begitu, terdapat juga golongan2 yg merasakan bergambar lebih penting dripada berbuka puasa...hahha

dan juga ini...hehe

sory erk, aku xsempat nk tgkap gmbar bgai, ni pown ambk dri kamera org...
ok ni antara menu mknn pada malam tu "kari rusa"
aku pown xthu rasa pa sbb xpnah mkan pown daging rusa

biasa la ni, kanak2 teruja tgok dapur gas warna hijau

antra org kuat ex-smj 0509
saya bersama presiden kelab alumni ex smj 0509
syukran aka ustaz don


bersama dengan pengusaha gym jitra, iaitu abg megat,hehe
*abaikan muka aku...haha
*kiri tu aimi

pengacara majlis 
merangkap setiausaha kelab alumni
bakal lawyer
nabuna
single n xthu available ka dak,hehe
*men bedal ja aku ni, sory ya nabuna

majlis dteruskan dgn ucapan pengarah majlis, aku lateww...hehe

aku bohong depa percaya....hahaha


tyme ni seriously aku kekok gila nak bg ucapan, tgok ramai sangat kawan2, hehe


ok, ni hasil print screen, luahan hati saya yg sbenarnya kt group ex-smj,hehe
rajin klik untuk pem-bigger-an
stai nak tnjuk gak brapa yg menyukaiiiiiii...hahaha

rakan
antara manusia gergasi +gagah + panjang
dari kiri amet,faizul,pidot

majlis dteruskan dgn ucapan ustaz don selaku Presiden

perasmian merangkap perlantikan ustaz don sbg presiden kelab
*gambar ni xthu sapa edit mohon jgn tuduh aku

ryhan(kiri) - aku ingin menguji tahap ketahanan braces aku ni,hehe




majlis diteruskan dengan sesi cabutan bertuan dan prom king n queen
ika&megat

saiful&pidot
#israfilGroup

ryhan&najib

dari kiri
aimi&tie&along

ilya&saiful

gambar paling menimbulkan kontrovesi tyme tu

king=hazmi *kiri skali
queen=fathihah fisol *kanan skali

*thanks kepada fitriah hani(dua dari kanan) kerana sudi sponsor untuk hadiah tu


majlis dteruskan lagi dgn sesi bergambar, actually aku ada jemput wartawan sinar, tp dia ada hal, so dia suh aku email gambar kat dia,
ble cari la paper sinar, ada org cakap dah masuk, mybe paper 22hb-24hb july

1
2
3

senyummmmmmmmmm
89org smuanya, alhamdulillah... mencapai target

xckup dalam dewan, luar dewan pown jadi....


slesai sudah sesi bergmbr tp geng2 perempuan biasa la, mana ckup....
*trmasuk lah aku,hehe

smpai hati depa wat ustaz don cmni,hahaha

album kluarga

bersama naemah(kiri) merangkap anak ustazah rock n elly aboi
*saya melakonkan watak gangster kaki botol,hehe

tyme ni mmg aku igt sapa yg call
"fawwaz!!"
dok tanya pkul brapa nak men futsal,hehe

kaki botol terlampau,hehe


ok, dah2 la kot bergmbar, jom kemas2....

xbajet pown hot... cmna nie??
*statement brani mati

kerja tukang2, ai bang, blanja ka??ahaha

kayo den ni, duet banyak sangat....


cuba cari tanda tangan aku,hehe


sahabat ibarat lilin,
bila blackout, penuh ja kat tempat2 sperti rumah,restoran,kedai moto, dan stadium *ehhhh,hahaha

#aku pndai2 ja wat peribahasa sendri,hahahaha

skian, itu saja dari saya,
thanks sebab baca,
thanks sebab request
thanks sebab tanya

*ada 2 entri tertangguh g ni,
*sory kalau xbest....
*sory klu ada terkasar bhasa spnjang entri ni, smua ni melawak ja....















1 yang mengata
Thanks for reading



cErItA LaMaLaTesT

cErItA LaMaLaTesT